Marta Ilik

Over Mij

In 2010 ben ik als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
Daarna heb ik mij gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. In 2015 ben ik door de vakjury van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) officieel erkend als ‘restauratief tandarts’. Tevens ben ik bestuurslid bij de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). Regelmatig volg ik tandheelkundige nascholing in binnen- en buitenland om mijn kennis en vaardigheden actueel te houden.

In 2010 studeerde ik af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sinds 2012  heb ik mij gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. Tevens ben ik bestuurslid bij de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). In 2015 ben ik door de vakjury van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde officieel erkend als ‘restauratief tandarts’.

In mijn werk streef ik ernaar zoveel mogelijk tandweefsel te behouden. Zo creëer ik een natuurlijke en gezonde basis voor de restauratie, die ik altijd zo mooi mogelijk wil maken. Met mijn minimaal invasieve behandelingen werk ik graag met composiet en porselein. Mooie restauraties in het front is mijn specialiteit. 

Daarnaast ben ik een veelgevraagd spreker. Ik verzorg lezingen en workshops aan collega-tandartsen in zowel binnen- en buitenland.

Ik ben moeder van Noah en Aron en getrouwd met Maarten.

In mijn werk streef ik ernaar zoveel mogelijk tandweefsel te behouden. Zo creëer ik een natuurlijke en gezonde basis voor restauraties, die ik altijd zo mooi mogelijk wil maken. Ik vind het erg belangrijk om minimaal invasief te werken waarbij composiet en porselein veelal mijn voorkeur hebben als restauratiemateriaal. Mooie restauraties in het front zijn mijn specialiteit. 

Daarnaast ben ik een veelgevraagd spreker. Ik verzorg lezingen en workshops aan collega-tandartsen in zowel binnen- en buitenland.

Ik ben moeder van Noah en Aron en getrouwd met Maarten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik ben

Marta Ilik© 2023    |    Privacybeleid